O nama

Sajt - Solarne elektrane

Sajt SOLARNE ELEKTRANE je zamišljen kao mesto gde potencijalni investitori mogu da nađu sve potrebne i relevantne informacije o izgradnji i ekspoalataciji solarnih elektrana.

Ja sam Aleksandar Anđelković, autor sajta SOLARNE ELEKTRANE. Diplomirani sam inženjer elektrotehnike, sa preko dvadeset godina rada u privredi.

Na svom radnom mestu često sam se sretao sa investitorima i izvođačima radova u raznim oblastima energetike i ustanovio sam da iza svake investicije stoji jako zanimljiva lična priča. One su po pravilu pune izazova ali i inspiracije.

Često sam bio svedok da priča jednog investitora uz kafu ili ručak inspiriše drugog investitora na sličan ili još uzbudljiviji poduhvat.

Direkno iskustvo je nezameljivo a reč ljudi koji su to već uradili može da nas nadahne ali i upozori na greške koje se mogu izbeći.

Zato na ovom sajtu želim sa vama da podelim ta iskustva u oblasti izgradnje solarnih elektrana kako bi ste pronašli odgovore na svoja pitanja i čuli ljude koji su to već uradili, ljude kojima je posao da ih grade i projektuju i eksperte čija znanja vam mogu pomoći.

aleksandar

misija

Mi prenosimo najbolja iskustva investitora, izvođača radova, proizvođača opreme i znanja eksperata  i aktuelne informacije u oblasti solarne energije.  

vizija

Delimo inspiraciju, pokrećemo ideje, razvijamo saradnju sa ciljem da se napravi što više solarnih elektrana za dobrobit nas i naše planete.

vrednosti

Scroll to Top